12 Ιουνίου 2018. Η ήμερα της μεγάλης ντροπής και καταστροφής για ολόκληρο τον ελληνισμό.

Μια μαύρη μέρα για τη χώρα. Παραδόθηκε ΟΝΟΜΑ, ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ.Τόσοι αγώνες, τόσες θυσίες, τόσοι νεκροί Ήρωες Μακεδονομάχοι, απ΄όλη την Ελλάδα, που πήγαν κατά χιλιάδες, και σε κάποιες περιπτώσεις ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ, και έρχονται οι σημερινοί πολιτικοί οι χειρότεροι που πέρασαν, να παραδώσουν την "Μακεδονία" (με ότι σημαίνει αυτή η λέξη), στους παραχαράκτες και σφετεριστές της Ιστορίας!
Από δω και πέρα πρέπει να μιλήσει Ο ΛΑΟΣ, αν θέλει να λέγεται απόγονος αυτών των ανθρώπων, και Έλληνας συνεχιστής και κληρονόμος αυτού του ονόματος. Αλλιώς είναι άξιος της τύχης του, για ότι θα επακολουθήσει από δω και πέρα.

Ο Τσίπρας μας είπε ότι "πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες καλής συνύπαρξης και συνεργασίας με τους γείτονες" (με την ευρύτερη έννοια), αλλά μόνο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Γιατί αυτοί οι γείτονες, Σκοπιανοί, Αλβανοί, και ιδιαίτερα οι Τούρκοι, πήραν ήδη το μήνυμα της ενδοτικότητας. Όπως το πήραν και οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι. Και θα δούμε περαιτέρω αποθράσυνση όλων αυτών απέναντί μας και πολλά ζητήματα να ανοίγουν.
Όσα κρυβόταν "κάτω από το χαλί" θα βγουν στο προσκήνιο, και καθένας θα ζητάει ότι θέλει.
Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας στο διάγγελμα παρουσίασε σχεδόν ως επιτυχία την ονομασία "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", γιατί όπως είπε "γίνεται σαφής διαχωρισμός" από μας.

Τόση κοροϊδία και τόση παραχάραξη της Ιστορίας δεν αντέχεται.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Βόρεια και Νότια ούτε Άνω και Κάτω!.. Τα αρχαιολογικά στοιχεία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ, και η Ιστορία ΞΕΚΑΘΑΡΗ! Πως μπορούν να λέγονται αυτά τα πράγματα;
Και είχαν το θράσος, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, να γράψουν στο άρθρο 7 της Συμφωνίας ότι εντός της Ελλάδας, οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να προσδιορίζουν όπως θέλουν τους Σκοπιανούς! Ακούστε τι βρήκαν να πουν!
Μέσα στην Ελλάδα εμείς μπορούμε να τους λέμε όπως θέλουμε, μπορεί ακόμα και να τους βρίζουμε, αλλά αυτό σε τι τους επηρεάζει;;

Αυτοί κατοχύρωσαν ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, την ονομασία τους ως Μακεδόνες, πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, με Μακεδονική Εθνότητα και Γλώσσα(!!!).
Αν αυτό δεν είναι παράδοση και προδοσία, πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει ΑΜΕΣΑ (ΤΩΡΑ) ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Τεράστιες ευθύνες έχει ο Π.Καμμένος, που είχε πει ρητά εδώ και χρόνια ότι αν επιχειρηθεί οποιαδήποτε χρήση ή εμπλοκή του όρου Μακεδονία, θα ρίξει την κυβέρνηση. Αυτός ο άνθρωπος τελικά ίσως και να έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά.
Στήριξε αυτή την αισχρή κυβέρνηση για να αποχριανοποιήσει και να ξεπουλήσει τη χώρα;;!!
Όσοι τον ψήφισαν το έκαναν για να μπλοκάρει στη Βουλή τα επικίνδυνα νομοσχέδια που θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ.Γι αυτό και μόνο! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;

Γιατί τώρα δεν ρίχνει την κυβέρνηση όπως είχε υποσχεθεί;;
Όπως βλέπουμε ο Λαός δεν έχει να περιμένει ΤΙΠΟΤΑ και από ΚΑΝΕΝΑ! Ας πάρει τη μοίρα του στα χέρια του.ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Τα παραμύθια περί συννενόησης και ειρηνικής συνεργασίας, είναι για να κάνει καθένας τη δουλειά του στην πλάτη της χώρας. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, ή θα αγωνιστούμε ή θα είμαστε άξιοι της παρακμής ακόμα και σταδιακά της εξαφάνισής μας.




ΠΗΓΗ

Σχόλια