Όταν το ένδοξο ιστορικό μας παρελθόν μας διδάσκει και μας καθοδηγεί για το τι πρέπει να κάνουμε στο μέλλον αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα.

Η  ιστορία της Ελλάδος είναι πολύ μεγάλη και είναι πάντα μια ζωντανή παρακαταθήκη για όλους τους αληθινούς έλληνες ενώ  είναι ο εχθρός κάθε προδότη και ξεπουλημένου – δειλού και οσφυοκάμπτη. Η ιστορία μας είναι ακόμα ένα διαρκές μάθημα πως απελευθερώθηκε και  θα απελευθερωθεί  από τους ανθέλληνες ντόπιους και ξένους δυνάστες στο μέλλον.

Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι η ελληνική σημαία δεν σκεπάζει μόνο τους ζωντανούς αλλά και τους πεθαμένους και από τον δικό τους ηρωισμό ζούμε ελευθέρα και αν και όποτε χρειαστεί θα πρέπει με ομοψυχία και δύναμη να τους ακολουθήσουμε προκειμένου να κρατήσουμε την Ελλάδα ελεύθερη περπατώντας πάνω  σε νέα μονοπάτια δόξας και θυσίας υπέρ της πατρίδος μας.

Δείτε τα παρακάτω ιστορικά ντοκιμαντέρ για την απελευθέρωση το Ιωαννίνων το 1912 – 1913 από την τουρκική κατοχή και αισθανθείτε τον θαυμασμό αλλά και την υπερηφάνεια για αυτούς που αγωνιστήκαν και πέθαναν για την πατρίδα να πλημυρίζει το μυαλό σας αλλά και την κάρδια σας.

Σχόλια