Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τον «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ» (video + ΦΩΤΟ)

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα ο λογαριασμός του υπουργού, Δημήτρη Αβραμόπουλου στο «Youtube», έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από εντυπωσιακά στιγμιότυπα της χθεσινής άσκησης «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 8/14» που διεξήχθη παρουσία του νέου γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Νορβηγού Γενς Στόλτενμπεργκ.
Οι επιδόσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ήταν αρκούντως εντυπωσιακές, κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί και στο βίντεο που ακολουθεί. Τοπλεονέκτημα σε τόπο και χρόνο, η επιχειρησιακή αντίληψη του ΓΕΕΘΑ που πλέον αποτελείπαγιωμένη πραγματικότητα για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αποκτά «σάρκα και οστά» μέσα από το βίντεο.
Ο όγκος και ο συντονισμός των δυνάμεων που συμμετείχαν αποτελούν προειδοποίηση ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να τελειώσουν άμεσα και αποφασιστικά οτιδήποτε,οπουδήποτε, οποτεδήποτε προτού καν αρχίσει. Όπως εξηγήθηκε, η πρωτοβουλία αυτή, στόχο είχε την αποστολή μηνυμάτων προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Και ορισμένες φωτογραφίες από την άσκηση: προς την πλευρά του γνωστού ταραχοποιού της περιοχής και να τη συνετίσει αλλιώς η περιοχή μπορεί να τιναχτεί στον αέρα.































Σχόλια