«Αφήστε την Τουρκία να διαλυθεί μόνη της»! (vid) ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

H Tουρκία θα αποτελέσει υπερδύναμη τις επόμενες δύο δεκαετίες με συνεχείς
ανάπτυξη κυρίως ως κράτος και όχι τόσο ως προς την ανάπτυξη του γενικού
πληθυσμού και πολιτών


Η διάλυση της Τουρκίας φαίνεται πλέον αναπόφευκτη και θα προέλθει από τους ίδιους τους συμμάχους της και το εσωτερικό της χώρας κατά κύριο λόγο. Με την ροή των σημερινών δεδομένων, η Τουρκία θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση του Ιράν, θέλοντας να πάρει τον πάνω λόγο στην περιοχή. Το Ισραήλ θα διαλύσει της δομές του Τούρκικου κράτους. Οι Κούρδοι και το Κουρδιστάν θα ευνοηθούν από το Ιράν και την Αμερική, και ήδη υπάρχει γενική επιρροή των Κούρδων στο Ιράκ με πιθανές αυτόνομες ζώνες ή και δημιουργία κράτους, που θα σημάνει και την διάλυση του Τουρκικού κράτους. Η Τουρκία επιστρέφοντας στον Οθωμανισμό θα θελήσει να ασκήσει επιρροή στην ευρύτερη περιοχή και θα καλόπιαστεί με την ιδέα μιας μεγάλης και παγκόσμιας Τουρκίας.

 Με τον μεγαλοϊδεατισμό της η Τουρκία θα μπλέκεται στα σχέδια άλλων με αρνητικό πρόσημο και για τους Τούρκους πολίτες αλλά και τον κόσμο. Τότε η Τουρκία θα διαλυθεί και θα καταστραφεί από τους συμμάχους και το εσωτερικό της χωράς. Η Ελλάδα τότε θα βρίσκεται σε άλλο δρόμο, ανάπτυξης, περιμένοντας ουδέτερα την ώρα αυτή, όχι πολύ δυνατή, αλλά πλέον με μια νέα γενιά αξιών, ισότητας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Ξέρετε σε δύο δεκαετίες από τώρα οι περισσότεροι θα είστε εκτός πλάνου εκτοπισμένοι καθώς πολλοί αυτής της γενιάς θα διδάξουν ότι δεν δίδαξαν οι προηγούμενες γενιές της μεταπολίτευσης που ζούσαν στον αυτόματο πιλότο της χώρας, του καφέ και του δεν βαριέσαι, θα διδάξουν αξίες, ενότητα, όραμα.

 Ταυτόχρονα μέσα σε αυτό το διάστημα πιθανότερο να έχουν εξασθενήσει όλα αυτά τα στοιχεία που δεν συμβάλουν στην ανάπτυξη καθώς η επόμενη γενιά βλέποντας αυτήν που καταστρέφεται δεν πρόκειται να στηρίξει τίποτα από αυτά που βλέπει και δεν της κάνουν. Αλλά θα στραφεί στην ανάπτυξη, στης αξίες και το όραμα για το αύριο. Σε δύο δεκαετίες από τώρα ο κόσμος μας θα έχει αλλάξει ριζικά από ότι τον ξέρουμε σήμερα. Η σημερινή Ελλάδα είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο για κάτι άλλο.




ΠΗΓΗ

Σχόλια