H Ευρώπη του ρίσκου… είναι ο νέος εφιάλτης του ελληνικού λάου αλλά και των άλλων λαών της ευρωπαϊκής ένωσης.


 Σήμερα ζούμε σε μια Ευρώπη που κάθε αποταμίευση έχει γίνει ένα επενδυτικό ρίσκο!

1.       Μετά το PSI στην Ελλάδα χάθηκε οριστικά  η πίστη στα κρατικά ομόλογα

2.       Σήμερα στην απόφαση του ECOFIN,  οι κατάθετες ονομάζονται  επενδυτές άρα γίνονται και  συνυπεύθυνοι – τζογαδόροι των χρημάτων τους στις τράπεζες με την οποία  συνέπεια αυτό σημαίνει.

ΚΟΙΝΟΣ παρανομαστής των άνω είναι σίγουρα το χάσιμο της τραπεζικής πίστης στους μικρούς κατάθετες μιας και αυτοί δεν μπορούν αλλά και δεν έχουν τη γνώση να παρακολουθούν τις τραπεζικές εξελίξεις ώστε να προφυλάσσονται από τους κινδύνους όπως τη χρεοκοπία μιας τράπεζας.


To σπίτι σου που με τόσο κόπο έφτιαξες έγινε και αυτό ένα ρίσκο, γιατί με τόσους φόρους δεν είναι σίγουρο εάν θα συνέχισης στο μέλλον να το έχεις.

Σε λίγο όπως πάμε θα βιώσουμε και το μεροκάματο του ρίσκου αν βεβαία αυτό δεν έχει ήδη γίνει για πολλούς

ΑΝ θυμόμαστε καλά ο στόχος της ενωμένης Ευρώπης ήταν ο σεβασμός των δικαιωμάτων των πολιτών (υγεία – παιδεία – εργασία – ασφάλεια). Σήμερα ποιά από αυτά είναι αυτονόητα;

ΤΕΛΙΚΑ μια Ευρώπη υπό γερμανική κατοχή – καθοδήγηση αν συνεχιστεί θα μετατρέψει την ζωή όλων μας σε ένα ρίσκο (ένα παιχνίδι του φόβου που οι γερμανοί ξέρουν καλά να παίζουν για να εκμεταλλεύονται τους άλλους λαούς).

Το μέγα ερώτημα είναι τη νόημα έχει να είμαστε μέσα σε μια ευρωπαϊκή ένωση φτωχοί και δούλοι ξένων και ντόπιων συμφερόντων;

Η λύση είναι να πάψης με την ανοχή σου να δείχνεις αδύναμος και να δέχεσαι κάθε μέτρο σκλαβιάς και πόνου που σου επιβάλουν οι άλλοι και να βρεις το θάρρος να σηκωθείς από καναπέ σου, να βγεις στο δρόμο να βρεις και να αναζητήσεις ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Μετά όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλια