Η εικόνα της εξαθλιώσεις των Ελλήνων και ο φόβος του συστημίκου κατεστημένου.


Έλληνες σήμερα ζούμε μια προγραμματισμένη οικονομική φτώχια προερχόμενη από το  μεγάλο κεφάλαιο και το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα  όλα είναι εικονικά και  σχεδιασμένα (Ο ελληνικός λαός είναι αθώος στο σύνολο του γιατί δεν είναι έγκλημα να θέλεις να ζεις καλυτέρα όταν μπορείς).

Το διαπλεκόμενο σύστημα προσπαθεί με αποφάσεις να απαγορεύσει την μετάδοση εικόνων της καθημερινής φτώχιας και εξαθλίωσης που όλοι αυτοί μαζί οι διαπλεκόμενοι  προκάλεσαν στον ελληνικό λαό και που τρία χρόνια αισχροκερδούν οικονομικά μέσω καταστροφικών οικονομικών αποφάσεων τους και τώρα θέλουν να εξαφανίσουν εικονικά αυτή την πείνα τη φτώχια και το κρύο που ζει κάθε ελληνική οικογένεια.

Η ανικανότητα  των ηγετών του Ελλάδος στο  να διαχειριστούν την οποιαδήποτε κρίση που αφορά το ελληνικό έθνος από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μετά είναι πια παροιμιώδης (Κωνσταντινούπολη – Κύπρος – Αιγαίο – Σκοπιανό – Χρεοκοπία –  ορυκτό πλούτο της Ελλάδος – εφαρμογή ενός κράτους Δικαίου γα όλους τους έλληνες πολίτες, Εκπαίδευση, Υγεία, Ανάπτυξη).


Η εικόνα της εξαθλίωσης είναι πιό δυνατή πάντα από τον υλικό ευδαιμονισμό που προσέφεραν στην προς κρίσεως εποχή και δεν πρέπει να αποκρύπτεται γιατί κάνει την σκέψη να λειτουργεί δυνατά να αναζητά τις αιτίες και τα λάθη που έγιναν για να εξαθλιωθούμε σαν λαός και να προσδοκά την την διόρθωση τους.  Αυτό όμως τρομάζει τους πολιτικούς ηγήτορες και το ασκέρι που τους ακολουθεί – στηρίζει, τους φοβίζει είναι  η εικόνα είναι αυτό που λένε χίλιες λέξεις και αν αυτό γίνει και οπτικά  η καθημερινή σου πραγματικότητα τότε η ελπίδα της λύτρωσης από τον πόνο θα χαθεί και όταν αυτό χαθεί πραγματικά ο λαός σαν ένα  φουσκωμένο ποτάμι θα ξεχειλίσει και θα τα σκεπάσει όλα στο διάβα του.

Έλληνες μην επακολουθήσετε κανένα εμπρηστή που θα σας βάλει να αλληλοσκοτωθείτε μεταξύ σας πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Το σημερινό πολιτικό σύστημα δεν έχει πολύ χρόνο είναι σάπιο σαν ένα σαπισμένο δέντρο στην όχθη ενός φουρτουνιασμένου ποταμού (λαός)  σε λίγο θα παρασυρθεί από αυτός όταν θα πλημυρίσει.

Η πλημύρα μπορεί να φέρνει κάποιες καταστροφές αλλά προκαλεί και την γονιμότητα του εδάφους, μέσα από αυτή τη γόνιμη λάσπη θα γεννηθούν ηθικοί ηγήτορες που θα τερματίσουν την μετά όθωνα τσιφλικοτάξη και θα εφαρμόσουν ένα αληθινό και δημοκρατικό σύνταγμα υπέρ του πολίτη με μηδενική ανοχή στην κλοπή του δημοσίου χρήματος και πλούτου, με αυστηρή εφαρμογή των νόμων από μια πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη, με σεβασμό σε κάθε ανθρωπινή ζωή που κατοικεί εντός των συνόρων, και μηδενική υποχώρηση σε ότι εννοείτε εθνικό συμφέρον  σε όλο τον πλανήτη.

Σχόλια