Η αληθινή κάθαρση…


 
ΤΡΙΑ χρόνια τώρα όλη η χώρα ζει μέσα σε μια κόλαση που λέγετε μνημόνια. Τα μνημόνια τα ζουν στη σάρκα τους όλοι οι έλληνες εκτός από τους πλούσιους και τα πολιτικά λαμόγια που εσκεμμένα και με ιδίων όφελος οδήγησαν τη χώρα σε αυτά αφού έβγαλαν πρώτα τα λεφτά τους έξω και δεύτερον  σπεκουλάρισαν με CDS ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μας για να  την πάνε στη δραχμή και μετά να αγοράζουν τα πάντα πάμφθηνα σε συνεργασία με τους ξένους κλεφτές τραπεζικό – τζογαδόρους.

Σήμερα αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι τα μνημόνια  τιμωρία δεν μας αξίζουν γιατί δεν είμαστε εμείς οι ένοχοι, ο λαός, αλλά οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μαζί με την εδώ οικονομική ολιγαρχία. Όλοι οι κλεφτές πρέπει να πάνε για πάντα φυλακή ή να τους παραδώσουμε στους ξένους δανειστές να τους κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Όταν δικάσουμε αυτούς και τους καταδικάσουμε ο λαός θα αποτινάξει από πάνω του κάθε ευθύνη για το χρέος ενώ παράλληλα θα πρέπει να καταγγελθούν  όλες οι δανειακές συμβάσεις και μετά να αναλάβουμε εθνικά να κάνουμε μόνοι μας τα όποια θετικά σημεία υπάρχουν μέσα σε αυτές χωρίς όμως να λιμοκτονεί ο ελληνικός λαός.

Όσο τα διάφορα πολιτικά – οικονομικά λαμόγια είναι ελευθέρα  και ατιμώρητα τότε δεν θα υπάρξει καμιά αλλαγή – απαλλαγή και τα μνημόνια  θα γίνουν σκληρότερα.
Ε.Ε.

Σχόλια