Τελικά δεν είμαστε ούτε Έλληνες ούτε Νεοέλληνες, είμαστε Τρελοέλληνες...

Τελικά δεν είμαστε ούτε Έλληνες ούτε Νεοέλληνες, είμαστε Τρελοέλληνες.

Δεν ήταν σωστή η γιορτή για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, για λέει τα ρούχα που φορούσαν οι στρατιώτες αναπαριστούσαν τα ρούχα που φορούσαν και επί χούντας.

Ο άλλος αλλοπαρμένος τρελοέλληνας, δεν θέλει να γίνονται παρελάσεις γιατί γινόταν και επί χούντας.

Ο άλλος αλλοπαρμένος τρελοέλληνας δεν θέλει να γιορτάζεται η εργατική πρωτομαγιά γιατί την γιόρταζαν και οι μπολσεβίκοι.

Ο άλλος τρελοέλληνας δεν θέλει να γιορτάζετε το πολυτεχνείο, γιατί μερικοί το εκμεταλλεύτηκαν για να αναρριχηθούν στην εξουσία προς ιδίων όφελος.

Άλλος τρελοέλληνας είναι εναντίων των αρχαιοελλήνων γιατί κάποιος φορώντας μια αρχαιοελληνική ενδυμασία επιτέθηκε σε κάποιον άλλον.

Με τέτοια μυαλά, θα πρέπει να γκρεμίσουμε και όποιον δρόμο έγινε επί χούντας, ή θα πρέπει να ξεράνουμε τα λουλούδια γιατί μας θυμίζουν την εργατική Πρωτομαγιά, ή να γκρεμίσουμε το πολυτεχνείο γιατί το καπηλεύτηκαν κάποιοι, αλλά και γιατί όχι, να μην φοράμε ούτε μπότες γιατί φορούσε και ο Χίτλερ μπότες.

Αν αυτή η κοινωνία δεν είναι ψυχοπαθείς, τότε να μου πείτε ποιός μπορεί να είναι ψυχοπαθείς.

Σε λίγο θα πρέπει να αλλάξουμε και την σημαία γιατί ήταν η ίδια και επί χούντας, ή γιατί την κρατούν οι χρυσαυγήτες!

Πρόσφατα ένας στο χωριό μου έσφαξε το άλογο του γιατί έμοιαζε με το άλογο του Βελουχιώτη και ένας άλλος αντιβασιλικός ζητά από την γυναίκα του να μην φορά βρακί  γιατί φορούσε η βασίλισσα Φρειδερίκη.

Λίγο ακόμη και θα βγει κανένας Μπουτάρης, Κανένας Καμπουράκης, Κανένας Γεωργιάδης, Κανένας Τσίπρας ή καμιά Κανέλη, και θα ζητήσουν να μην βγαίνουμε ούτε στον ήλιο, γιατί εξακολουθεί να υπάρχει ο ίδιος Ήλιος που άπλωναν τα ρούχα τους και ο Μεταξάς ο Βελουχιώτης ο Λένιν και ο Χίτλερ, μήπως είναι καλύτερα να αλλάξουμε πλανήτη γιατί κάποιος κάποτε κάτι έκανε σε αυτόν τον πλανήτη και δεν ήταν της αρεσκείας σας;

Ρε ρε ρε. Αυτή δεν είναι ηγεσία, αυτή είναι σκέτη Μαλακία.

Και εγώ που νόμιζα ότι ο ηγέτης συνθέτη, δεν αποσυνθέτει.

Αν  στην Ελλάδα κάποιος  από εσάς γνώριζε τι πάει να πει ηγέτες, δεν θα ήμασταν τώρα επαίτες.

Τα κόκκινα γυναικεία εσώρουχα εξευτελίζουν το ΚΚΕ, και πρέπει να απαγορευτούν!

Αυτό δεν είναι συντεταγμένο Κράτος, αυτό είναι ανοικτό ψυχιατρείο.

Πρέπει με νόμο να υπάρχει υποχρεωτικά ψυχίατρος σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ, να τους μαζεύει αμέσως, πριν βγουν από τα στούντιο, αυτό θα είναι μια καλή μεταρρύθμιση.

ΠΗΓΗ

Σχόλια