Όταν ξυπνήσουν μέσα μας ο Σπαρτιάτης βασιλιάς ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ο βασιλιάς Μ. Αλέξανδρος, και ο αρχιστράτηγος Θ. Κολοκοτρώνης…

Όταν σαν έλληνες δεν αποδεχόμαστε και πονάει η ψυχή μας κάθε φορά που βλέπουμε τα κλεμμένα αγάλματα της Ακρόπολης στο Βρετανικό Μουσείο και που τόσα χρόνια το ελληνικό κράτος ζητά να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα, θα ήταν αδιανόητο έως παλαβό για να μην πούμε καμιά ποιο βαριά λέξη το ίδιο το ελληνικό κράτος υπό των ανίκανων κυβερνητών του να κάνει το αντίθετο δηλαδή να παραδώσει κάτι ακόμα μεγαλύτερο ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας μας και όχι μόνο σε ένα ανύπαρχτο κράτος και το χειρότερο να ζητάνε  να αποδεχτεί αν είναι δυνατόν να έχει τρελαθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός την παράδοση άνευ λογού του μεγαλειώδους και ιστορικού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΜΜΙΑ συμφωνία τέτοιου είδους δεν θα ισχύσει ποτέ γιατί ο ίδιος ο λαός θα την ακυρώσει όπως μπορεί – δικαιούται  να το κάνει συμφωνά με το σύνταγμα μας. 

Και μην σας παραμυθιάζουν ας βάλουν τα Σκόπια και στο  ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ αλλά αν δεν το αποδεχτούμε εμείς δεν θα έχει ποτέ πραγματική ισχύ. Θέλουν ΚΑΠΟΙΟΙ να μας ταπεινώσουν ίσως και να μας εξαφανίσουν σαν έθνος παίρνοντας μας και την γη και την ιστορία μας αλλά ακόμα και να εξανδραποδίσουν με την αναγκαστική μετανάστευση και τους έλληνες λόγο μνημονίων από την Ελλάδα.

Η αφύπνιση είναι το πρώτο βήμα και η εγρήγορση  είναι το δεύτερο και αυτό που δεν έχουν υπολογίσει καλά είναι ότι ο Έλληνας μπορεί να γονατίσει και να σκύψει το κεφάλι πολύ χαμηλά όπως έκανε με τα μνημόνια αλλά μπορεί επίσης να τιναχθεί απότομα και με ορμή να σηκώσει το κεφάλι πολύ ψηλά και να σαρώσει τα πάντα όταν είμαστε ενωμένοι όπως έχει δείξει και η μακρόχρονη  ιστορία μας.

Πρέπει κάποια στιγμή να αναδείξουμε τους ηγέτες που πραγματικά μας αξίζουν και που πραγματικά δεν θα διστάσουν να παλέψουν με θάρρος, πιστή και γενναιότητα για τα δίκαια του ελληνικού έθνους όποια και αν είναι αυτά.

Σχόλια