Κάποια κέντρα θέλουν την Ελλάδα στη δραχμή - Συνέλθετε Έλληνες και μη γίνεστε συνεργοί τους - O Καθηγητής Τεντ Μάλοχ στον ANT1



Ήλθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι αφελείς από τους εγκάθετους και τους προβοκάτορες, που οδηγούν την Ελλάδα στην απόλυτη οικονομική αλλά και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ καταστροφή

«Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της χώρας τους. Το πρόβλημα είναι αυταπόδεικτο. Το πρόγραμμα λιτότητας απέτυχε. Ο λόγος είναι προφανής, επειδή η ελληνική οικονομία πρέπει να αποκτήσει τον έλεγχο της δικής της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να έχει το δικό της νόμισμα».
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υποψήφιος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοχ.


Μάλιστα, ο Μάλοχ ξεκαθάρισε ότι «δεν θα γλιτώσετε από το ΔΝΤ», τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί στο άμεσο μέλλον να επιστρέψει στις αγορές. «Το ΔΝΤ θα πρέπει να συμμετάσχει σε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλο κούρεμα χρέους. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό, μοιάζει με déjà vu. Πρέπει λοιπόν να διασφαλίσουμε ότι θα αποτραπεί η τροχιά σύγκρουσης με τους πιστωτές της ευρωζώνης».

Σχόλια