Η λειτουργία ζωντανής μετάδοσης βίντεο μέσα από το Instagram ήρθε στην Ελλάδα (φωτό, βίντεο)

Η λειτουργία ζωντανής μετάδοσης βίντεο μέσα από το Instagram, ήρθε επιτέλους και στους χρήστες στην Ευρώπη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Instagram, η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζωντανή αναμετάδοση μέσα από τα Stories και τον τομέα “Explore” και στη συνέχεια όταν ολοκληρωθεί η μετάδοση το video θα εξαφανίζεται από το Instagram.


Όταν ένας χρήστης ξεκινά να κάνει ζωντανή μετάδοση, θα ειδοποιούνται μερικοί από τους followers του, έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν. Όπως είναι λογικό όλο το περιβάλλον και η εμπειρία θυμίζει πολύ το Facebook live κι έτσι ο χρήστης μπορεί να δει ποιος παρακολουθεί την μετάδοση και τα σχόλια σε πραγματικό χρόνο.Επίσης εκτός από τα live videos το Instagram έχει αντιγράψει κι άλλες λειτουργίες του Snapchat όπως είναι τα μηνύματα που μετά την αποστολής τους, εξαφανίζονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα ενώ αν ο παραλήπτης τραβήξει screenshot τότε το Instagram στέλνει ειδοποίηση στον αποστολέα.
Τέλος οι ζωντανές μεταδόσεις βίντεο στο Instagram θα είναι διαθέσιμες αρχικά στους χρήστες στη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά και την Ιαπωνία ενώ στην Ελλάδα όπως φαίνεται θα έρθει πολύ σύντομα.

Σχόλια