Σκληρή εκδίκηση: Καίνε τους Τούρκους εισβολείς ζωντανούς στη Συρία!Βίντεο: Ποδοπατούν την τουρκική σημαία μπροστά στα κυριευμένα Leopard-2A4 του τουρκικού Στρατού στην αλ-Μπαμπ!

Ζωντανούς έκαψε δύο Τούρκους στρατιώτες που είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι στις 26 Νοεμβρίου η ISIS σε  ένα νέο "κρεσέντο" εγκληματικής πρακτικής που που μόνο φρίκη και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει.
Ακολουθώντας τον τρόπο εκτέλεσης του Ιορδανού πιλότου οι δύο άτυχοι Τούρκοι στρατιώτες κάηκαν ζωντανοί ως αντίποινα για τις επιχειρήσεις του τουρκικού Στρατού στην αλ-Μπαμπ.




Όλες οι σκηνές περιέχονται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ISIS το οποίο ξεκινά με μήνυμα του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Baghdadi ο οποίος καλεί σε εκδίκηση κατά της Άγκυρας.
Βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ISIS από τα καταληφθέντα τουρκικά άρματα μάχης Leopard 2A4 τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της από ενέδρα σε σημείο που είχαν συγκεντρωθεί τουρκικές δυνάμεις.
Η τουρκική Αεροπορία σε αντίποινα προχώρησε σήμερα σε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην αλ-Μπαπμ από όπου  όμως σκοτώθηκαν τουλάχιστον 29 άμαχοι, ανάμεσα τους και οχτώ παιδιά.



https://pbs.twimg.com/media/C0ShpAUUcAAGRUb.jpg:large

Σχόλια