YΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΕΙΣΒΟΛΗΣ"; Rough Guide: Ο "ταξιδιωτικός" οδηγός του Τ.Σόρος για να ζήσουν οι λάθρο το δικό τους "live your myth in Greece" (vid)


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Aνοιχτά σύνορα και ελεύθερη μετακίνηση των παράνομων μεταναστών σε όλον τον πλανήτη "γιατί είναι δικαίωμά" τους απαιτεί η οργάνωση W2eu του George Soros η οποίαεκδίδει και διανέμει στους λάθρο και στους πρόσφυγες ένα ειδικό εγχείρίδιο με πληροφορίες και τηλέφωνα για το ποιοι θα τους βοηθήσουν μόλις πατήσουν πόδι στην Ελλάδα για να εγκατασταθούν είτε στην χώρα μας είτε στην υπόλοιπη Ευρώπη.
 
Mάλιστα οι εικόνες τους παραπέμπουν σε χαλαρό τουριστικό οδηγό τύπου "live your myth in Greece".
 
Η οργάνωση αυτή "δασκαλεύει" από πριν στα παράλια της Τουρκίας τους παράνομους μετανάστες για το πως να διεκδικήσουν "δικαιώματα" μόλις φτάσουν στο ευρωπαϊκό έδαφος. 
 
Η δυστυχία των προσφύγων που είναι θύματα πολέμου είναι δεδομένη, όμως βλέποντας κάποιος σφαιρικά το όλο ζήτημα θα παρατηρήσει μια οργανωμένη προσπάθεια "εισβολής" στην Ευρώπη, και πρωτίστως στην Ελλάδα που είναι πέρασμα.
 
Οι περισσότεροι εκ των ανθρώπων αυτών δεν είναι αφομοιόσιμοι πλην των Ελληνορθόδοξων και των Αλαουϊτών Σύρων που θεωρούνται είδος κρυπτοχριστιανών.
 
 
O Jonathon Samuels, ρεπόρτερ του SKY News ο οποίος βρίσκεται στην Λέσβο προς δημοσιογραφική κάλυψη του λαθρομεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα το εγχειρίδιο “Rough Guide” (σκληρός οδηγός) το δίνεται στους παράνομους μετανάστες-πρόσφυγες (μουσουλμανικού θρησκεύματος στην πλειοψηφία τους) πριν επιχειρήσουν να εισέλθουν στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα 
 
Το “Rough Guide”, τυπώνεται και διαθέτεται από το παράρτημα "W2eu" ή "Welcome to the EU" του ιδρύματος του George Soros “Open Society”, ”, περιέχει χάρτες, υποδείξεις και τηλεφωνικούς αριθμούς οργανώσεων και κυβερνητικών υπηρεσιών πρόνοιας που θα τους βοηθήσουν μόλις φτάσουν στην Ευρώπη (δηλαδή στην Ελλάδα)
 
Στην ιστοσελίδα του W2eu αναφέρει “Καλωσορίζουμε όλους τους ταξιδιώτες στο δύσκολο ταξίδι τους και τους ευχόμαστε καλό προορισμό διότι η ελευθερία μετακίνησης είναι δικαίωμα όλων"!
 
Η ανακάλυψη του Sky News έγινε σε μια παραλία όπου είχαν αποβιβαστεί λαθρομετανάστες όπου και βρέθηκε πεταμένο το εγχειρίδιο Στο εξώφυλό του δείχνει μια εικόνα ενός νέου ανθρώπου σε μια παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα κοιτώντας προς την θάλασσα η οποία κυματίζει στα πόδια του.
 
Το "rough guide" είναι γραμμένο στα αραβικά και περιέχει όλα τα σημαντικά τηλέφωνα που θα βοηθήσουν τους παράνομους μετανάστες και τους πρόσφυγες να ολοκληρώσουν το "ταξίδι" τους όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η UNHCR.
 
Μέσα στις "χρήσιμες" οργανώσεις που αναφέρονται είναι οι WatchTheMed-Alarmphone και w2eu, που σημαίνει 'Welcome To Europe'.
 
Σύμφωνα με το Sky News η Sonia,που δεν θέλει να δώσει το επώνυμό της είαι μια εθελόντρια με την WatchTheMed και δήλωσεs: "Ακτιβιστές από το δίκτυό μας διανέμουν δωρεάν τα εγχειρίδια στην Τουρκία"!
 
Ο "οδηγός" διανέμεται στους λαθρομετανάστες καθώς ταξιδεύουν για τις ακτές των νησιών του Αιγαίου και για άλλες ελληνικές πόλεις.
 
Σύμφωνα με την ίδια η διανομή γίνεται ώστε να γνωρίζουν οι "μετανάστες" πριν ξεκινήσουν τα ταξίδια τους με συμβουλές για το τι να κάνουν εάν αντιμετωπίσουν προβλήματα στο πέλαγος!
 
Ο "οδηγός" περιέχει ένα 24ψήφιο αριθμό για "μετανάστες" ώστε να καλέσουν εθελοντές οι οποίοι μετά θα ειδοποιήσουν την ενδιαφερόμενη ακτοφυλακή!
 
"Μαθαίνουμε πληροφορίες για το πόσα άτομα βρίσκονται στην βάρκα και εάν έχουν πρόβλημα" ειπε η Σόνια Η συγκεκριμένη είναι αραβόφωνη και δέχεται τηλεφωνήματα από το σπίτι της στην Αυστρία και είναι εθελόντρια στο WatchTheMed, η ίδια λέει ότι είναι ένα γκρουπ 100 ατόμων σε όλη την Ευρώπη.
 
Στον "οδηγό" αναφέρεται επίσης ποια μέρη και σημεία είναι τα συνηθέστερα για "απόβαση".
 
Στο οπισθόφυλο έχει εικόνες ηλιόλουστων ελληνικών νησιών , το λιμάνι της Μυτιλήνης και έναν χαμογελαστό άνδρα που λέει: "Μόλις έφτασα στις ακτές της μυτιλήνης και κατάλαβα ότι δεν είμαι παιδί πλεόν"
 
Το W2eu αναφέρει "Καλωσορίζουμε όλους τους ταξιδιώτες στο δύσκολο ταξίδι τους και τους ευχόμαστε καλό προορισμό διότι η ελευθερία μετακίνησης είναι δικαίωμα όλων"!
 
και συνεχίζει "στις παρυφές της Ευρώπης αρνούνται την είσοδο σε ανθρώπους, είναι φυλακισμένοι και εκτοπισμένοι, παρόλα αυτά συνεχίζουν να έρχονται και το W2eu.info σας στηρίζει να έρθετε στην Ευρώπη για μια καλύτερη ζωή"!
 
Βλέπουμε λοιπόν έναν πόλεμο που διαλύει μια χώρα όπως η Συρία και ξεκίνησε από την εμμονή των ΗΠΑ να επιμένουν στην ανατροπή του Μ.Άσαντ και στον εξοπλισμό ακόμα και με βαρύ οπλισμό υποτίθεται των "μετριοπαθών ισλαμιστών" οι οποίοι αργότερα αποκαλύθφηκε ότι όλοι έχουν ενταχθεί στο ISIS και στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, να προκαλεί τεράστιες προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη.
 
Μετά εμφανίζονται οι οργανώσεις του Τ.Σόρος για να επιβάλουν την απρόσκοπτη είσοδο των ανρθώπων αυτών στην Ευρώπη προκαλώντας πολιτισμικό, κοινωνικό και οικονομικό σοκ, ενώ με δεδομένο ότι δεν γνωρίζει κανείς πόσοι εξτρεμιστές κρύβονται μέσα στους πρόσφυγες, δημιουργείται και ένα τεράστο κενό ασφαλείας.
 
Μήπως η ΕΕ δέχεται μια "ασύμμετρη, οργανωμένη και ιδιότυπη" εισβολή; Το μόνο ιστορικό προηγούμενο αλλά υπό άλλες συνθήκες είναι της μετανα΄στευσης των λαών τον 5 αιώνα μ.Χ όταν οι Οστρογότθοι,Βησιγότθοι,Βάνδαλοι και άλλα γερμανικά φύλα κατέλυσαν και κατέκλυσαν την Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, αλλάζοντας την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία για πάντα.
 
 
ΠΗΓΗ

Σχόλια