Καταστρέφουν και τη Σλοβενία… Η Ε.Ε. αναγκάζει τη χώρα σε εκποίηση των περιουσιακών της στοιχείων

Ακόμη μία χώρα στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής.. Είτε εκποιεί τα περιουσιακά της στοιχεία, είτε μπαίνει σε μηχανισμό διάσωσης.. Πόσο πιο στυγνός μπορεί να είναι ένας εκβιασμός;..

Σύμφωνα με δημοσίευμα του reuters η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα προς τη Σλοβενία ότι «θα πρέπει να προετοιμαστεί τάχιστα για την προγραμματισμένη πώληση των κρατικών περιουσιακών της στοιχείων σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η καταφυγή στη διεθνή οικονομική βοήθεια (ή «διάσωση»)»
“Η Σλοβενία πράγματι πρόκειται να υλοποιήσει μεγάλης κλίμακας πλάνα ιδιωτικοποιήσεων, εκκαθάριση του χρεωμένου τραπεζικού της τομέα, καθώς και έτερες δομικές μεταρρυθμίσεις ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος να αποτελέσει την επόμενη χώρα της ευρωζώνης που θα υπαχθεί στον μηχανισμό «στήριξης»” σύμφωνα με το δημοσίευμα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου…

Η Ευρώπη της «προόδου» και της «ανάπτυξης».. Εκβιάζοντας συνεχώς τη μία χώρα μετά την άλλη, η γερμανική Ευρώπη διαλύει τις κρατικές περιουσίες παρουσιάζοντας συχνά το εξής εκβιαστικό δίλημμα: είτε ιδιωτικοποιήσεις - είτε μνημόνια – που, οδηγούν δυστυχώς στο ίδιο τραγικό αποτέλεσμα..

Σχόλια