Προτιμάμε πάντα τα ελληνικά προϊόντα. Αγοράστε Ελληνικά και αποφύγετε οτιδήποτε ξένο που δεν σας είναι αναγκαίο δώστε δουλειά στους ΄Ελληνες και όχι στους ξένους.


Κατ’ αρχήν :
στηρίξτε τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας. Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πιά… Ένα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή σε γνωστά γερμανικά πολυκαταστηματα…. μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.

Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!! (π.χ. Τα ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)

προτιμάμε Ελληνικά προϊόντα-το χρήμα να μένει στην Ελλάδα και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία.
Ελληνικές Σοκολάτες, ελληνικά αναψυκτικά και ότι άλλο ελληνικό παράγει η χώρα μας οι ξένες πολυεθνικές δε θα φτωχύνουν !!! Εντάξει, έχουν και Έλληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων εταιρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!

Ο επώνυμος καφές φίλτρου γνωστής μάρκας στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή ….. μία συσκευασία φίλτρων καφέ (100 τεμ.) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ.. γι’ αυτό αγοράστε καφέ φρεσκοκομμένο από την κάβα της γειτονιάς… ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!

“Τιμωρείστε” ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προϊόντα: ποια διαβάστε στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε, κάποια ξένα προϊόντα είναι ίσως και λίγο καλύτερα, αλλά είπαμε: το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!

Ας οργανωθούμε: ενημερώστε φίλους και γνωστούς για ευκαιρίες!
Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί. Επιτέλους, φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κέικ ή τιμείστε το ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκότατο σχεδόν πάντα) και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία ξένη πολυεθνική ….

Κυνηγιέστε ποιότητα και καλή τιμή. Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!
Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!

Σχόλια