ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

«Φίλοι  ΛΑΘΡΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, το βασικό  μας σύνθημα είναι εσείς  και ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αυτοί που πρέπει να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ στην κοινωνία μας. Δεχθείτε το ή φύγετε. Έχουμε  κουραστεί εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ να είναι ΕΙΜΑΣΤΕ σε συνεχή ανησυχία μήπως προσβάλουμε κάποιον ή κάποια κουλτούρα. Με αφορμή την οικονομική κρίση, έχουμε παρατηρήσει μία αύξηση του πατριωτισμού στην πλειοψηφία των ΕΛΛΗΝΩΝ.  
Η κουλτούρα μας ο πολιτισμός μας έχει αναπτυχθεί στο πέρας των 3000 ετών μέσα από μάχες, δυσκολίες και νίκες πολλών αντρών και γυναικών που έψαχναν την ελευθερία και τη δημοκρατία. Μιλάμε κυρίως ΕΛΛΗΝΙΚΑ – όχι Αλβανικά , Αραβικά, Κινέζικα, Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Επομένως, όσοι καταφέρουν από εσάς να γίνουν μέλη της κοινωνίας μας πρέπει να μάθετε την Γλώσσα μας!
 Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν στον Θεό. Αυτό δεν είναι τα λεγόμενα μίας Χριστιανικής ακροδεξιάς πολιτικής παράταξης, αλλά μία πραγματικότητα, επειδή Χριστιανοί άντρες και γυναίκες, εγκαθίδρυσαν αυτό το έθνος με βάση Χριστιανικές αρχές, και αυτό είναι ξεκάθαρα ιστορικό γεγονός. Είναι σίγουρα πολύ αποδεκτό να το επιδεικνύουμε στους τοίχους των σχολείων μας και σε όποιο άλλο δημόσιο εμείς χώρο θέλουμε. Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, τότε θα σας συνιστούσαμε να κάνετε σπίτι σας κάποιο άλλο μέρος του κόσμου, γιατί ο Θεός μας είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα αποδεχθούμε την πίστη σας και δεν πρόκειται να σας ρωτήσουμε γιατί πιστεύετε αυτά που πιστεύετε.

Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να αποδεχθείτε και εσείς τα δικά μας πιστεύω, και να ζήσετε με αρμονία και ειρήνη με εμάς για όσο χρόνο φιλοξενήστε στη πατρίδα μας. Αυτή είναι η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΓΗ ΜΑΣ και ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Για όσο μείνετε εδώ μην παραπονιέστε και να κλαίγεστε για την Σημαία μας, τον Όρκο μας, την Χριστιανική μας Πίστη, ή τον Δικό μας Τρόπο Ζωής, σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μία από τις άλλες μεγάλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ελευθερίες : Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. Εάν δεν είσαστε ευτυχισμένοι εδώ, τότε ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ μην περιμένετε να σας διώξουμε εμείς. Δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσαστε εδώ. Γι’ αυτό αποδεχτείτε τη χώρα για όσο χρόνο μείνετε εδώ»
Πρέπει επίσης να σέβεστε τους νόμους της  χώρας μας να μην κλέβεται, να μην κάνετε παραεμπόριο, να αναφέρετε στις αστυνομικές αρχές κάθε Έλληνα που σας στοιβάζει σε τρισάθλια διαμερίσματα ώστε αυτοί να τιμωρούνται αυστηρά, και επίσης κάθε Έλληνα που σας χρησιμοποιεί παράνομα στην επιχείρηση του, σε αντάλλαγμα το κράτος θα πρέπει να δημιουργήσει σε διάφορα μέρη ανά την επικράτεια κέντρα φιλοξενίας που θα παρέχουν ανθρώπινη διαβίωση που όμως δεν θα αναστατώνουν τις τοπικές κοινωνίες μέχρι τον επαναπατρισμό σας στις πατρίδες σας.

Σχόλια