Δύο εντυπωσιακά video: Η Μεραρχία Υποστήριξης - ανεφοδιασμού (ΜΕΡΥΠ) ΚΑΙ τo 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού αντιμετώπισης καταστροφών.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τις πολύ σημαντικές δραστηριότητες της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) που κοινοποίησε σήμερα το ΓΕΣ.

Ένα βίντεο με τις δραστηριότητες της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) κοινοποίησε σήμερα το ΓΕΣ. Ένα βίντεο με τις δραστηριότητες, του σημαντικού αυτού Σχηματισμού του Στρατού Ξηράς, που αποστολή του είναι η υποστήριξη και ο ανεφοδιασμός της πρώτης γραμμής.

Έμβλημα της ΜΕΡΥΠ

Η ΜΕΡΥΠ με σύνθημα «Προβλέπουμε το μέλλον επιχειρούμε το παρόν», εφοδιάζει τη γραμμή πυρός, αντιμετωπίζει τις προκλήσεις δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις, παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη, υποστηρίζει το πεδίο της μάχης, διατηρεί την ιστορική μνήμη με πάθος για τις επόμενες γενιές.


747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού αντιμετώπισης καταστροφών

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με την δράση του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, στο οποίο αποτυπώνεται η ετοιμότητα και οι δυνατότητές του στην αντιμετώπιση καταστροφών.
” Έτοιμο για την εκπλήρωση της αποστολής του και πάντα στη διάθεση της Πατρίδας, στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς και της μέριμνας.” δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ αναφερόμενος στο 747 ΕΤΜΧ.
Το 747 ΕΤΜΧ, στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, διαθέτοντας κατάλληλα μέσα και υλικά, έτοιμο για την εκπλήρωση της αποστολής του και πάντα στη διάθεση της Πατρίδας, στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς και της μέριμνας.


Σχόλια