ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. Όποιος πιστεύει στην ενωτική και ειρηνική υπό ένα ενιαίο κράτος συνύπαρξη τουρκοκύπριων και ελληνοκύπριων μάλλον δεν σκέφτεται λογικά και το παρακάτω άρθρο δείχνει τις αληθινές σκέψεις των τουρκοκύπριων.

Η εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να αφαιρεθεί η σημαία του ψευδοκράτους από τον Πενταδάκτυλο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες λύσης του Κυπριακού, δείχνει την πραγματική πρόθεση των Ε/κ, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο «σύνδεσμος φωτισμού της σημαίας στον Πενταδάκτυλο».
Ο «πρόεδρος» του «συνδέσμου», Τανζού Μουεζίνογλου ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ότι οι Ε/κ, που σε κάθε ευκαιρία αναφέρονται σε ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες, προσπαθούν να κρατούν τους Τ/κ σε απομόνωση, ενώ έκανε αναφορά στις επιθέσεις εναντίον Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές, την περίπτωση με την ομάδα παιδιών από τη Σερβία που είχαν έρθει από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το φεστιβάλ στις 23 Απριλίου στα κατεχόμενα κ.ά.
Η σημαία του ψευδοκράτους που ίδρυσαν «ώμο με ώμο» (σσ χέρι με χέρι) με την«μητέρα πατρίδα» ως αποτέλεσμα του αγώνα που έδωσαν οι Τ/κ «με ψυχή και αίμα, θα συνεχίσει να κυματίζει στα επουράνια για πάντα», ανέφερε ο Μουσεζίνογλου καταδικάζοντας την εκστρατεία συλλογής υπογραφών και καλώντας τους Ε/κ «να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίας».
Σύμφωνα με την Χαλκίν Σεσί, μετά την έναρξη της εν λόγω εκστρατείας με τίτλο «Μετακινείστε την τουρκική σημαία από τον Πενταδάκτυλο» από Ε/κ, στα κατεχόμενα άρχισε η συλλογή υπογραφών με τίτλο «34 χρόνια δεν κατέβηκε, ούτε και θα κατεβεί».
Την εκστρατεία ξεκίνησε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ιστοσελίδα «Babutsa dikeni» (Το αγκάθι του παπουτσόσυκου) μέσω της σελίδας http://www.change.org όπου υπάρχει από την περασμένη εβδομάδα και η εκστρατεία των Ε/κ.

Σχόλια