Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ !! Τούς ΔΙΝΟΥΝ και 24 μισθούς(!), αλλά ΚΑΙ αποζημίωση !!!


Τούς ΔΙΝΟΥΝ και 24 μισθούς(!), αλλά ΚΑΙ αποζημίωση!!! (Άμα είσαι «δικό τους παιδί», είδες τί κερδίζεις;)
…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ 7ΕΤΟΥΣ σκληρής λιτότητος & ΚΡΙΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!
NAI, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ;
ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …»ΧΑΝΟΝΤΑΙ» ΑΥΤΑ; ; ;
ΠΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
Πόσοι θυμούνται λόγου χάριν, τους απολυμένους της κρατικοδίαιτης ‘ΕΡΤ’; Μιάς ‘ΕΡΤ’, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ Έλληνες βλέπουν, αλλά την «πληρώνουμε» όλοι μας ηλιθίως, μέσω του παμπόνηρου ‘χαρατσιού’ της ΔΕΗ!
Θυμίζουμε!
Όσοι έχασαν την δουλειά τους τότε, τον Ιούνιο του 2013 πήραν παχυλότατες αποζημιώσεις καί επαναπροσλήφθηκαν το 2015, μόλις ήλθε στην εξουσία ο ‘τΣίριζα’ του mister Alexis!
Εκείνο όμως που ΔΕΝ γνωρίζουν οι πολλοί, είναι πώς, πρό ολίγων ημερών, (είδατε πόσο ΜΟΥΛΩΧΤΑ κινούνται;) η απέραντα γ α λ α ν τ ό μ ο ς αυτή κυβέρνηση, (μόνο στους δικούς της ασφαλώς!) απεφάσισε να καταβάλλει ΟΛΟΥΣ τους μισθούς της επιμάχου περιόδου 2013 – 2015, σε όσους εργαζομένους της ‘ΕΡΤ’ τότε είχαν απολυθεί, όταν ο Α.Σαμαράς τους έκλεισε…
Οπότε!
(Πάρτε βαθιές, πολύ βαθιές α ν ά σ ε ς!)
Βάσει σχετικής υπουργικής αποφάσεως, του «αρμοδίου» τηλευπουργού Νίκου Παππά, αυτοί οι (ευτυχείς;) υπάλληλοι της ‘ΕΡΤ’, ενώ ΔΕΝ εργάσθηκαν ούτε …δευτερόλεπτο, μέσα στην διετία 2013 -2015, θα τους καταβληθούν …24 μηνιαίοι μισθοί (!!!!!!!!!!!!!), όσο δηλαδή ήταν κλειστό το κρατικό κανάλι!
Δεν διευκρινίζεται όμως, άν το ποσό που θα λάβουν, πρόκειται (ΤΑΧΑ) να συμψηφισθεί με τα χρήματα που έπαιρναν από ΑΛΛΕΣ εργασίες που έκαναν εκείνη την χρονική περίοδο, ή ΑΝ θα …»τσεπώσουν» και την αποζημίωση και τους 24 μηνιαίους μισθούς!!!
Ε Κ Τ Α Κ Τ Α…
ΕΣΥ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ «ΣΤΕΓΝΩΣΕΙΣ» ΤΕΛΕΙΩΣ, «ΔΙΩΞΕ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΤΟ ‘ΦΑΓΟΠΟΤΙ’ ΤΩΝ «ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ»…

Σχόλια