Βγήκαν τα Μεσάνυχτα και οι Φρεγάτες στο Αιγαίο…»Ψυχή Ατσάλι και Θάλασσα»! (video)

Βγήκαν απο τα μεσάνυχτα και οι Φρεγάτες στο Αιγαίο με την Διοίκηση των Φρεγατών «ΔΦΓ» στο Κέντρο Επιχειρήσεων ,τους Κυβερνήτες και τους Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων στα Καταστρώματα !

Πλήρης είναι ο Πολεμικός πυρετός που επικρατεί στο Πολεμικό Ναυτικό που απο τα Μεσάνυχτα  της Δευτέρας οι Φρεγάτες του ΠΝ βγήκαν Πάνοπλοι στο Αιγαίο …Όπου  ήδη οι Πυραυλάκατοι μας έχουν απλώσει δίκτυο Ασφαλείας πηγαίνοντας πάνω κάτω στα Όρια των Θαλασσών!

Σήμερα και αύριο όπου και θα κορυφωθούν οι Ταυτόχρονες Ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού (ΟΡΜΗ & ΑΣΤΡΑΠΗ)  & το Αιγαίο θα πάρει φωτιά ...

Ενώ δεν εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά τα Τούρκικα Πολεμικά που δέσμευσαν περιοχές του Αιγαίου για Βολές με πυρά !

Η Διοίκηση Φρεγατών (ΔΦΓ) του ΠΝ με τέσσερις φρεγάτες τύπου “S” εκτελεί  στο νοτιοδυτικό Αιγαίο (Μυρτώο Πέλαγος) με τη συμμετοχή όχι μόνο φρεγατών αλλά λοιπών σκαφών όπως Πλοία Γενικής Υποστηρίξεως, υποβρυχίων, ελικοπτέρων αλλά προσωπικού της ΔΥΚ, την άσκηση «Αστραπή¨» 

Η επιχειρησιακή ετοιμότητα των φρεγατών του Στόλου είναι ένα απόλυτα κρίσιμης σημασίας ζήτημα καθώς μαζί με την ΠΑ, είναι ένα από τα δύο Όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω των οποίων είναι δυνατή η «προβολή ισχύος», μια συγκεκριμένη κίνηση με σαφή γεωστρατηγική κατεύθυνση!

Τα πολεμικά μας θα εκτελέσουν και Βολές με πραγματικά πυρά ενώ οι Τακτικές και οι Τεχνικές ασκήσεις έχουν προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα και τα τις απειλές αποκλεισμού των νησιών που η Άγκυρα σχεδιάζει !

πηγη

Σχόλια