“Γκρίζοι Λύκοι” και Μπαχτσελί με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη!

Το σκάνδαλο με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ Χουσεϊν Μεχμέτ Ουστά παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο ίδιος επιχείρησε να δικαιολογήσει τη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να σχηματίζει το σήμα των φασιστών Γκρίζων Λύκων ως …ειρωνική κίνηση κατά της οργάνωσης που δολοφόνησε -μεταξύ πολλών άλλων που ΄χει κάνει- Ισαάκ και Σολωμού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έσπευσε να επισημάνει μάλιστα ότι “σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ότι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι.

Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμενών στοιχείων¨.

Στο ΠΑΣΟΚ της Ξάνθης και γενικώς στο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να κάνουν το απλούστατο που έκαναν τα tourkikanea.gr .

Να ρίξουν μια ματιά απλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία συμμετέχει ο σύμβουλός τους! Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις του.

“Να μην μας διδάσκουν εμάς δικαιοσύνη. Στους προδότες δεν υπάρχει ευσπλαχνία”,το σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση.  

Στην παραπάνω ανάρτηση του ο κ. Ουστά εικονίζεται με τον νυν ηγέτη του ΜΗΡ και φασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Και μάλιστα από πάνω γράφει “Αναμνήσεις για τις οποίες είμαι περήφανος”. Και στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ΄ναι πολύ υπερήφανοι για τις επιλογές τους.

πηγη

Σχόλια