Θέλετε να κάνετε… μπίζνες στις ΗΠΑ με την κυβέρνηση;

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης του σεμιναρίου με θέμα «Doing Business with the U.S. Government» στην Αθήνα, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το ίδιο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του Επιμελητηρίου με την AUSA (Association of the U.S. Army) και την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ-ΥΠΕΘΑ) την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 (09.00 – 18.00) στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Εισηγητές του σεμιναρίου:
- Eric Lien, Πρόεδρος, Association of the United States Army, European Region
- Roberto Tomaiuolo, Πρόεδρος, Association of the United States Army, Mediterranean Chapter
Ο αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο δεν θα υπερβεί τα 25 άτομα και για αυτό το λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά και δεν θα υπάρχει μετάφραση. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης» υπογεγραμμένο από τους εισηγητές μετά τη λήξη του σεμιναρίου.

Θέματα σεμιναρίου:
- Εισαγωγή στις δημόσιες συμβάσεις στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης (24/7/365)
- Εγγραφή της εταιρείας σας με στόχο την συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
- Εντοπισμός ευκαιριών, αναζήτηση πελατών και κατάλληλων επαφών για την επιχείρησή σας
- Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων
- SOW / PWS, διαχείριση προγραμμάτων, ποιοτικός έλεγχος και συμμόρφωση
- Τιμολόγηση και διαχείριση συμβάσεων
- Παραλειπόμενα, Ομαδικότητα, Συνεργασία κ.α.
Στην ανακοίνωση το Επιμελητήριο προσκαλεί όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στο σεμινάριο και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μοναδική ευκαιρία κατάρτισης όπου με την καθοδήγηση των εισηγητών θα εμβαθύνουν βήμα-βήμα στις διαδικασίες και τα προαπαιτούμενα των δημόσιων συμβάσεων των ΗΠΑ, στους μηχανισμούς εντοπισμού επιχειρηματικών ευκαιριών, στην κατάλληλη προετοιμασία και υποβολή προτάσεων με στόχο την συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αμερικανικές εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Βούλα Τσεριτζόγλου, τηλ. 210 699.3559-εσωτ. 10, Email: v.tseritzoglou@amcham.gr) ή να επισκευθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίουhttp://www.amcham.gr.

Σχόλια