Κλιντ Ιστγουντ: «Ζούμε σε μια θλιβερή περίοδο της ιστορίας - Η σημερινοί Αμερικανοί είναι φοβητσιάρηδες» ( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μήπως το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες;)

Ο θρύλος του αμερικανικού  κινηματογράφου και πρώην δήμαρχος του Καρμέλ στην Καλιφόρνια Clint Eastwood ξεσπάθωσε μιλώντας ότι η σημερινή γενιά στις ΗΠΑ είναι μια γενιά φοβητσιάρηδων σχολιάζοντας τις επιθέσεις για τον «ρατσισμό» του Ντόναλτ Τραμπ.
Ο αμερικανός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό  Esquire ήταν καταιγιστικός σε αυτό που συμβαίνει σήμερα στον δυτικό κόσμο γενικότερα.

«Ζούμε πραγματικά ανάμεσα μια γενιά φοβητσιάρηδων (pussy generation). Σαν ο καθένας να περπατά επάνω σε αυγά. Βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να κατηγορούν άλλους για ρατσισμό. Την εποχή που μεγάλωνα αυτά τα πράγματα δεν αποκαλούνταν ρατσισμός» είπε μεταξύ άλλων ο Eastwood για να συνεχίσει:
«Είμαι υποχρεωμένος να πάω με τον Τραμπ… ξέρεις… γιατί αυτή (Χ.Κλίντον) δήλωσε πως θα βαδίσει στα βήματα του Ομπάμα».
Πάντως ο Αμερικανός ηθοποιός δεν χαρίστηκε ούτε στον Τραμο. Σε ερώτηση αναφορικά με τις δηλώσεις του ρεπουμπλικανού υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα για ΄λενα δικαστή μεξικανικής καταγωγής δήλωσε:
«Ναι ήταν ανόητο να πει κάτι τέτοιο. Εννοώ να κατηγορείς κάποιον για το γεγονός ότι έχει γεννηθεί από Μεξικανούς γονείς είναι χαζό. Έχει πει αρκετά ανόητα πραγματαΌπως άλλωστεόλοι τουςΚαι οι δύο πλευρές.
Αλλά όλοι, ο Τύπος, και όλοι κατηγορούν “Ε, αυτό ήταν ρατσιστικό” και δημιουργούν θόρυβο γύρω από αυτό. Απλά ξεπεράστε το το γ@@@μενο. Είναι μια θλιβερή περίοδος στην ιστορία»

Σχόλια