ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ πραξικόπημα στην Τουρκία: Έκλεισαν οι γέφυρες στον Βόσπορο - Πυροβολισμοί στην Άγκυρα

Eκδήλωση στρατιωτικού πραξικοπήματος  επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Η κυκλοφορία στις δύο γέφυρες του Βοσπόρου έχει σταματήσει κι έχουν μπλοκαριστεί οι είσοδοι στην Πόλη από την Στρατοχωροφυλακή.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας καλεί τους πολίτες να βγουν στους δρόμους

Κάλεσμα στους πολίτες να βγουν στους δρόμους της Αγκυρας έκανε ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας. Αψηφώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας, ο δήμαρχος Ιμπραχίμ Μελίχ Γκογκτσέκ μέσω Twitter ζήτησε από τους κατοίκους να διαμαρτυρηθούν για το πραξικόπημα.
«Ολοι στους δρόμους», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γκογκτσέκ.
Αστυνομικοί συλλαμβάνονται από στρατιώτες στην Κωνσταντινούπολη O πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε ότι πρόκειται για πραξικόπημα
Δυνάμεις του Στρατού  και άρματα μάχης έχουν πλημυρίσει την Πόλη.
Παράλληλα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Ρόιτερς, πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, ο οποίος μετέδωσε πως στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αναφορές για πτήσεις στρατιωτικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων σε χαμηλό ύψος, στην Άγκυρα και άλλες πόλεις της χώρας.

Σχόλια