.

Μ. Βρετανία εκτός ΕΕ με 51,9% υπέρ του Brexit από ένα σοβαρό λαό που ξέρει να υπερασπίζεται την πατρίδα του σε αντίθεση με τον ελληνικό λαό που ανέχεται το ΟΧΙ του να γίνεται ΝΑΙ!

ΤΟ δρόμο του ΒΡΕΧΙΤ ίσως πρέπει να περπατήσει και ο ελληνικός λαός και θα είναι μια μεγάλη νίκη για όλους τους απλούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους που καταστρέφονται από τα εξοντωτικά μνημόνια, που όταν και οπότε συμβεί θα είναι και μια νίκη απέναντι στο ψέμα και στην εξαπάτηση ότι ένας λαός δεν μπορεί να έχει τις δικές του δίκαιες επιλογές.

Η Ελλάδα πρέπει να εξοφλήσει για 99χρονια τα επαχθή δάνεια που τα περισσότερα τα χρωστά στη Γερμανία, ενώ η Γερμανία τα δάνεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου μόλις 70 χρόνια από την λήξη του αρνείται να επιστρέψει αυτά που πηρέ από την Ελλάδα τότε, τις πολεμικές αποζημιώσεις από καταστροφές και την κλοπή των ελληνικών αρχαίων θησαυρών που χάρις σε αυτούς κόβουν οι γερμαναράδες χιλιάδες εισιτήρια στα μουσεία τους και κονομάνε χιλιάδες ευρώ και χωρίς αυτούς τα μουσεία τους θα ήταν άδεια. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το αστείο και συνάμα τραγικό είναι ότι σε 99 χρόνια οι πραγματικοί έλληνες βάση επιστημονικών μελετών αν δεν αλλάξει κάτι στο θέμα το γεννήσεων θα είναι μόνο 3,5 εκατομμύρια !!! ΑΡΑ τώρα κατάλαβες και τον αληθινό σκοπό και στόχο των μνημονίων.

Η Τουρκία σήμερα στρατιωτικά δεν είναι καν η Ιταλία του 1940, από την άλλη η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ ποιό ισχυρή στρατιωτικά από ότι ήταν η Ελλάδα τότε όποτε όποιος Έλληνας ηγέτης παραδώσει έστω και μια σπιθαμή ελληνικού εδάφους θα είναι άσχετος , ανίκανος, δειλός, και προδότης.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ - ΞΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ

 Σήμερα ζούμε  στην εποχή των πνευματικών και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. Υπάρχουν παντού εταιρείες που κατέχουν το trademark κάποιου προϊόντος όπως αναψυκτικά καφέδες ποτά τσιγάρα μουσική ταινίες και τόσα άλλα.

Τα προϊόντα αυτά πωλούνται ευρέως στην παγκόσμια αγορά αποδίδοντας το μεγάλο μέρος των εσόδων στον κάτοχο του trademark και ένα μικρό ποσοστό στους επιμέρους μεταπωλητές που έχουν "νοικιάσει" τη χρήση του trademark.

Στα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης φιλοξενούνται  αγάλματα  και άλλοι θησαυροί της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι από τις κύριες πηγές επισκεψιμότητας για εκατοντάδες χρόνια στα μουσεία αυτά και  αποφέρουν τεράστια έσοδα  και σε μας απολύτως τίποτα. Είναι ολοφάνερο ότι δικαιούμαστε ποσοστό επί των εισπράξεων.


ΟΛΑ τα αρχαία που βρίσκονται σε αυτά τα μουσεία την ελληνικότητα των οποίων δεν μπορεί να αμφισβήτηση κανείς έχουν φύγει από την Ελλάδα είτε με καθαρή κλοπή είτε κάτω από αδιευκρίνιστες και σκοτεινές διαδικασίες, πολλές φορές μάλιστα καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τα μνημεία όπως στην περίπτωση των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Ζητάμε:
  1. Την προσφυγή της χώρας μας σε ειδικά δικαστήρια ώστε αυτά να επιστραφούν στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε.
  2. Την άμεση απόδοση ποσοστού επί των εισπράξεων για όλα αυτά τα χρόνια το οποίο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο έστω κι αν είναι ένα 20% του εισιτηρίου μέχρι τα ειδικά δικαστήρια να αποφασίσουν τελικά για την επιστροφή όλων των αρχαίων στην Ελλάδα.
  3. Να συσταθεί επιτροπή νομικών ιστορικών και αρχαιολόγων με κύρια ΑΠΟΣΤΟΛΗ  να προετοιμάσει όσων δυνατών καλυτέρα τις προσφυγές.
  4. Το παραπάνω ποσοστό (20%) να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βιομηχανικές επενδύσεις ή ακόμα και για την εθνική άμυνα ή σε άλλους τομείς
Είναι  καιρός να καταλάβουμε ότι έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και πρέπει δυναμικά να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να δείξουμε στους πολίτες των άλλων κρατών που βομβαρδίζονται προπαγανδιστικά από τα μέσα ενημέρωσης των χωρών τους ποιος ή ποιοι είναι οι πραγματικοί κλεφτές!!! Και να ωφεληθούμε και οικονομικά από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.