Ποιο Ισλαμικό Κράτος;; Όταν οι Τούρκοι στρατιώτες αποκεφάλιζαν Κούρδους (1994)


– Σκληρές εικόνες



Ο τουρκικός στρατός έχει μια… παράδοση στους αποκεφαλισμούς.
Αποκεφάλιζε Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους, Γιαζίντι. Όποιον σήκωνε κεφάλι ή νόμιζε ότι θα σήκωνε κεφάλι, οι Τούρκοι του έπαιρναν το κεφάλι. Για αυτό και στον λαό μας έχει μείνει η ρήση «με αυτά που κάνεις θα φας το κεφάλι σου», κατάλοιπο της τουρκοκρατίας.

Ωστόσο, κάποιος μπορεί να πει ότι αυτά ο τουρκικός στρατός τα έκανε παλιά. Τα έκανε μέχρι και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά οι Τούρκοι εξημερώθηκαν, έγιναν άνθρωποι, σαν αυτούς που βλέπουμε στα τουρκικά σίριαλ.


Ήταν το 1994, δηλαδή πριν 20 χρόνια. Οι Τούρκοι στρατιώτες σε μάχη με τους Κούρδους αντάρτες τουPKK κατάφεραν και σκότωσαν πολλούς από αυτούς.
Στη συνέχεια μάζεψαν τα πτώματα των νεκρών Κούρδων, τα στοίβαξαν όλα μαζί και άρχισαν και τους κόβουν τα κεφάλια.

Όταν το αποτρόπαιο έργο τους ολοκληρώθηκε, οι Τούρκοι στρατιώτες πόζαραν κρατώντας τα κομμένα κεφάλια των Κούρδων για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

hakkari-1994

Οι αποκεφαλισμοί και οι αναμνηστικές φωτογραφίες συνέβησαν στην περιοχή του Χακάρι (Hakkari) κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

Επίσης, επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι οι Τούρκοι τα έκαναν αυτά πριν 20 χρόνια, τώρα εξημερώθηκαν, δείτε πώς οι Τούρκοι στρατιώτες «διασκέδαζαν» το 2012 με τους νεκρούς Κούρδους αντάρτες. Πριν δύο χρόνια δηλαδή…

Μεταξύ των νεκρών είναι και Κούρδισσες αντάρτισσες.

Δημοσιεύουμε τις εικόνες αυτές για όσους τους φαίνονται «πρωτοφανή» τα όσα εγκλήματα διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος. Το Ισλαμικό Κράτος κάνει ό,τι του έμαθε το τουρκικό κράτος, που το οργάνωσε, το χρηματοδότησε, το εξόπλισε και το εκπαίδευσε. Τι είναι το Ισλαμικό Κράτος; Το τουρκικό με άλλο όνομα…

kurdissa-1
turk-3
turk-4
turk-5


tribune

Σχόλια