OI ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ….. ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ


Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το θάνατο του Μίλτου Κουντουρά και όμως πολλά από όσα είπε και έγραψε ισχύουν μέχρι σήμερα!
Ο Μίλτος Κουντουράς έζησε τρία χρόνια στο Μόναχο της Γερμανίας. Σε μια επιστολή του, της 11ης Μαΐου του 1925 προς τον πατέρα του μεταξύ άλλων γράφει για την τότε ΓΕΡΜΑΝΙΑ… 
<< Εδώ αυτό που λέμε ανηθικότητα δεν περιγράφεται. Αφήνω πια τις γυναίκες που κατά χιλιάδες γυρίζουν, κυρίως τη νύχτα, μες στους δρόμους πουλώντας δεξιά κι αριστερά το κορμί τους για να φάνε. Δυστυχία και διαφθορά πάει χέρι-χέρι”.>>

Μήπως σας θυμίζουν κάτι αυτά τα τελευταία λόγια; Ήταν η εποχή της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Τότε η Γερμανία βρισκόταν στα ίδια οικονομικά χάλια που βιώνει η Ελλάδα σήμερα. Εμάς μας πήραν τα λεφτά οι ξένες τράπεζες με τους προδότες συνεργάτες τους. Τότε είχαν πάρει όλο το χρήμα της Γερμανίας οι νικήτριες δυνάμεις του α΄ παγκοσμίου πολέμου. Η εξαθλίωση ήταν τραγική (και ελπίζω να μη φτάσουμε κι εμείς εκεί -ποιος ξέρει όμως!) και αυτή έφερε τον Χίτλερ!

Οι σημερινές πολιτικές πόρνες αφού πουλήθηκαν χιλιάδες φόρες και ξεπούλησαν ακόμα και το σπίτι τους την Ελλάδα σήμερα θέλουν να κάνουν και στο Λάο το ίδιο που έκαναν στον εαυτό τους!!! Δεν πρέπει όμως να το επιτρέψουμε αυτό και πρέπει να αντισταθούμε ακόμα και με την ιδία μας τη ζωή αν χρειαστεί.

Δυο χρόνια μας τριβελίζουν οι κυβερνόντες  τα μυαλά ότι πρέπει κατά κάποιο τρόπο να χάσουμε τη ζωή μας που με τόσο κόπο οι περισσότεροι φτιάξαμε για να σωθεί το κράτος ποιο κράτος να σωθεί όμως?

 Αυτό το κράτος που κόβει από το χαμηλοσυνταξιούχο τα λιγοστά ευρώ που περνούν, το κράτος που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τους 1.000.000 ανέργους που οι περισσότεροι δεν παίρνουν ούτε επίδομα ανεργίας για να αγοράζουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους!  Ένα κράτος  που συνεχίζει να πληρώνει 50.000 – 250.000 σε υμετέρους παντού δήμους – ΔΕΚΟ – Υπουργεία και Μ.Κ.Ο., που αφήνει κάποιους να κλέβουν παντού γιατί είναι δικά τους παιδεία, ανίψια, γκόμενες…. Ένα κράτος που σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ γύρισε  πίσω την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων εργαζομένων  στο  1984!

Ένα κράτος που θέλει να αναγκάσει τους νέους αντί να αγωνιστούν και να προκόψουν στην πατρίδα τους, τους τρέπει σε άτακτη φυγή στο εξωτερικό και γεμίζοντας το κενό με χιλιάδες τρισάθλιους μετανάστες!!!

Γιατί να σώσουμε ένα κράτος που κάποιοι προδότες λειτουργοί του στο υπουργείο παιδείας πιστεύουν  ότι η καταστροφή της Σμύρνης δεν ήταν γενοκτονία αλλά ταξιδάκι αναψυχής! Γιατί να βάλουμε πλάτη σε ένα κράτος που κατεβάζει στον τούρκο τα βρακιά και λέει με χαμόγελο ελάτε περάστε… Γιατί να σώσουμε ένα κράτος που είναι ξέφραγο αμπέλι και μπαίνουν κάθε χρόνο 100.000 λαθρομετανάστες!!! Ένα κράτος που σε μεγάλο βαθμό πολλούς από τους δημοσίους λειτουργούς μοιάζουν με τις πολιτικές πόρνες προϊστάμενους τους και είναι μολυσμένοι μέχρι το κόκαλο και βουτηγμένοι στη  ρεμούλα και την διαφθορά, το κράτος που σαν τα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς που αν θέλεις τα ακυρώνεις έτσι και την εφορία ο κάθε επιχειρηματίας – ελεύθερος επαγγελματίας δηλώνει αυτό που θέλει σαν εισόδημα γιατί είναι σίγουρος ότι η λαδωμένη εφορία δεν θα κάνει τη δουλεία της.


Ένα πολιτικό  σύστημα προδοτικό και ηλίθιο που από την μια δεν κατάλαβε τη έπρεπε να κάνει στην οικονομική κρίση του 2008 και από την άλλη δεν βλέπει ότι οι χώρες του βορρά έχουν βάλει στόχο και λεηλατούν τα κεφάλαια του νότου προκειμένου να καλύψουν τα δικά τους ελλείμματα που έχουν αποκρύψει και αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν.


Ένα πολιτικό  σύστημα προδοτικό και ηλίθιο που από την μια δεν κατάλαβε τη έπρεπε να κάνει στην οικονομική κρίση του 2008 και από την άλλη δεν βλέπει ότι οι χώρες του βορρά έχουν βάλει στόχο και λεηλατούν τα κεφάλαια του νότου προκειμένου να καλύψουν τα δικά τους ελλείμματα που έχουν αποκρύψει και αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν.

Ένας πρωθυπουργός και μια ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αντί να κτυπήσουν τη γροθιά στο τραπέζι και να στείλουν στον αγύριστο τη Μερκελ και το ναζιστικοφασιστοιδες σινάφι της σκύβουν το κεφάλι και τη μέση επειδή τους κρατούν από κάτω λόγο τις τεράστιες μίζες που τα δυο  κόμματα έχουν πάρει.

  Ένα κράτος που δεν έχει ούτε πυξίδα για το που πάει και είναι χαμένο και χωμένο μέσα στο βούρκο και τρώει τα σωθικά του προκείμενου να κράτηση όσο μπορεί το διεφθαρμένο πολίτικο -  οικονομικό σύστημα και αρνείται να βγει μπροστά και να αγωνιστή με αξιοπρέπεια ακόμα και όταν δεν έχει καθόλου χρήματα να πολεμήσει αν χρειαστεί αλλά όχι να κάθετε εκεί με απλωμένο το χέρι έτοιμο να παραχώρηση  την εθνική του κυριαρχία σε άλλα κράτη ελπίζοντας σε βοήθεια.

Αλήθεια που είναι κρυμμένοι αυτοί οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ που αντί να διαδηλώσουν εναντίον του εγκλήματος της προδοσίας για τη πατρίδα τους και την τιμή τους που κινδυνεύει, διαδηλώνουν για το οικονομικό τους, για λίγα ευρώ παραπάνω σε σύνταξη και μισθό τέτοια κατάντια πια!

Αυτό το κράτος δυστυχώς εμείς δεν θέλουμε να σωθεί, αλλά θέλουμε να βουλιάξει να γκρεμίσει να χαθεί!!! Δεν εννοούμε την χώρα εννοούμε την διεφθαρμένη δημόσια διοίκηση που πρέπει να αναδιοργανωθεί και να ξανακτιστεί από την αρχή. Παρακάτω προτείνουμε κάποια μέτρα:

1.       Άμεση διακοπή συνεργασίας Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΣ ΛΟΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝOΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

2.       Κατάργηση της μονιμότητας εκτός από τα σώματα ασφάλειας, νοσοκομεία, δικαστές,Εκπαίδευση


3.       Να μην υπάρχει ανώτατος μισθός και σύνταξη πάνω από 2.000 ευρώ για 5 χρόνια

4.       Σταδιακή μείωση των δημόσιων υπάλληλων στο 50% μέσα σε 5 χρόνια (Καμία πρόσληψη, συνταξιοδοτήσεις με μειωμένη σύνταξη και δικαίωμα εργασίας, και άλλα)

5.       Κατάργηση επιδομάτων σε όποιον τα εισοδήματα είναι πάνω από το όριο διαβίωσης

6.       Δημιουργία του διαδικτυακού σχολειού για απομακρυσμένες περιοχές άλλα σταδιακά αυτό να εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα και ακόμα όποιος τελειώνει το λύκειο θα έχει ένα πτυχίο ειδικότητας που με βάση αυτό θα μπορεί να εργαστεί ή να ακολουθήσει αντίστοιχη πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Και κάθε σχολικό βιβλίο θα ξαναγραφτεί ώστε να αναβιώνει τη δόξα και το μεγαλείο του πολιτισμού μας, ακόμα απαγόρευση  λειτουργιάς πολιτικών παρατάξεων  μέσα στα πανεπιστήμια, ώστε αυτά να λειτουργούν εκπαιδευτικά και μόνο και παράλληλα σύνδεση τους με την παραγωγικότητα της χώρας.

7.       Με βάση το Ε9 της εφορίας ο κάθε Έλληνας θα πρέπει να αποδείξει ότι νόμιμα κατέχει όλα τα ακίνητα και αν δεν συμβαδίζουν αυτά μετά εισοδήματα του ή άλλα όπως κληρονομιές θα πληρώνει το αντίστοιχο φόρο ή αυτά θα κατάσχονται και το κράτος να τα παραχωρεί σε άστεγους και οικογενείας που στερούνται στέγη

8.       Η χώρα πρέπει να σταματήσει να χάνει εδαφικά δικαιώματα  αλλά και οικονομικής ζώνες   χωρίς πόλεμο αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ασκήσουμε κάθε κυριαρχικό μας δικαίωμα με βάση το διεθνές δίκαιο ακόμα και με πόλεμο

9.       Δημιουργία  ενός κέντρου προμηθειών για όλα τα κρατικά νοσοκομεία ώστε να σταματίση η σπατάλη του δημόσιου χρήματος

10.   Δημιουργία μιας δημοκρατικής ΒΟΥΛΗΣ  που θα αντιπροσωπεύει πραγματικά το Λάο ώστε να σταματήσει  η διοίκηση της χώρας να είναι κληρονομικό δικαίωμα. Κάθε βουλευτής όταν εκλέγεται θα καταγράφονται όλα τα περιουσιακά στοιχειά του και των συγγενών του μέχρι 2ου βαθμού και στο τέλος όταν λήγει η θητεία του θα ξαναμετριούνται και ότι είναι αδικαιολόγητο θα κατάσχετε και ο βουλευτής θα οδηγείτε στη φυλακή.

11.   Έξοδο άμεσα από την ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ όσο οδυνηρό και αν είναι αυτό γιατί είναι μια ένωση με ημιτελής μηχανισμούς στη διαχείρισης οικονομικών – πολιτικών -  στρατιωτικών κρίσεων και για να σταματήσουμαι να είμαστε υποτακτικοί πελάτες και ζώα (γουρούνια κατά τους Γερμανούς και άλλους) και δεν πρέπει να ανήκουμε σε μια Ευρώπη που να διοικείται από ένα μόνο κράτος τη Γερμανία. Αναζήτηση -  επέκταση άλλων συμμαχιών που πραγματικά έχουν ταυτόσημα συμφέροντα με μας  αλλά και διότι παράγοντες οι οποίοι ήταν απολύτως δαιμονοποιημένοι στο συλλογικό ελληνικό θυμικό, εμφανίζονται να στέκονται δυναμικά στο πλάι της δοκιμαζόμενης χώρας, τη στιγμή κατά την οποία αυτή αδειάζεται από τους φύση και θέση συμμάχους και εταίρους.

12.   Μείωση κάθε φόρου  και συντελεστή Φ.Π.Α. για να ανακάμψει η χώρα σταδιακά.

13.   Επιστροφή στη χώρα του μαύρου χρήματος χωρίς χρονικό περιορισμό, χωρίς καμία φορολόγηση με δημιουργία παράλληλα σε κάποιο νησί ενός φορολογικού παράδεισου αλλά και αναζήτηση τρόπου φορολογίας σε όποια χώρα μπορεί αυτό να γίνει.

14.   ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ενός πανίσχυρου υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας  παγκοσμίας εμβέλειας και δημιουργία blue task forces για παγκόσμια προστασία του ελληνοκτήτου στόλου.

15.   Δημιουργία υπερυπουργείου πολιτισμού και τουρισμού ώστε η Ελλάδα να καταστεί παγκόσμιο πολιτιστικό κέντρο με παράλληλη διευκόλυνση φορολογική σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείτε σε αυτό το τομέα

16.   Εφαρμογή πόθεν έσχες για πολιτικούς και κάθε δημόσιου λειτουργού και καταλογισμό ποινικών ευθυνών όπου αυτές υπάρχουν αν διαπιστωθεί παράνομος πλουτισμός από το 1974 και μετά

17.   Όλα τα επαγγέλματα να ανοίξουν χωρίς ευνοϊκές ρυθμίσεις ή δημιουργία άνισου ανταγωνισμού

18.   Όλοι οι λαθρομετανάστες θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους με κάποια οικονομικά κίνητρα και θέσπιση ειδικού νόμου περί μετανάστευσης που θα προβλέπει μεταξύ άλλων και   όποιος απασχολεί ή στεγάζει παράνομα μετανάστες θα τιμωριέται με 5 χρόνια φυλακή για τον καθένα.

19.   Ενισχύσει με τρόφιμα και άλλες παροχές για όσο κράτηση η δυσχερής οικονομική κατάσταση όσους πολίτες έχουν ανάγκη

20.   ΑΜΕΣΗ ενισχύσει του στρατού με προσωπικό και υλικά καθώς και την δημιουργία ειδικού σώματος για τη εσωτερική ασφάλεια της χώρας

21.   ΑΝΑΠΤΥΞΗ  της γεωργίας ώστε να μην εισάγουμε αγροτικά προϊόντα από άλλου

22.   Ελαχίστη σύνταξη για όλους τους έλληνες και ελληνίδες ανεξάρτητη από ένσημα

23.   H εκπόνηση ενός προγράμματος κινήτρων, με πλήρη παράκαμψη των παραδοσιακών μηχανισμών του δημόσιου τομέα που έχουν καταστήσει εντελώς ανέφικτη την υλοποίηση ξένων επενδύσεων, με στόχο την προσέλκυση κεφαλαίων τα οποία θα επενδύσουν σε παραγωγικές μονάδες όπου θα εργαστεί ο κόσμος. Όταν μάλιστα θα προσλαμβάνονται άτομα τα οποία θα έχουν απολυθεί από το δημόσιο, τότε θα υπάρχει πλήρης επιδότηση των ασφαλιστικών τους εισφορών. Άλλα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν, είναι η δωρεάν παραχώρηση (δανεισμός) εκτάσεων για την εγκατάσταση των παραγωγικών μονάδων και η συμβολική φορολογία για μια πενταετία τουλάχιστον, ώστε να ξεπεραστεί παραδοσιακή καχυποψία που έχει προκαλέσει την απέχθεια του διεθνούς κεφαλαίου για την πραγματοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα.

24.   Άμεση επανεκκίνηση όλων τον δημόσιων έργων

25.   Μείωση του φορολογικού κώδικα και δημιουργία ενός νέου τύπου φορολογικού μηχανισμού

26.   Ενίσχυση οικονομικά των νέων για τη δημιουργία επιχειρήσεων αλλά και οικογενειών

27.   Εθνικοποίηση όλων των τραπεζών και διαγραφή κατά 50% των στεγαστικών χρεών για την πρώτη κατοικία

28.   Αναδιανομή όλης της γεωργικής γης ώστε να υπάρξουν μεγάλες ιδιοκτησίες γεωργικής εκμετάλλευσης

29.   Πλήρη ανεξαρτητοποίηση της δικαιοσύνης  ώστε αυτή να δικάζει τα πολιτικά – οικονομικά εγκλήματα κατά του ελληνικού λάου



Έλληνες σήμερα δεν έχει χρεοκοπήσει η χώρα αλλά στην πραγματικότητα, οι μόνοι που κινδυνεύουν με οριστική πτώχευση είναι η πολιτική ελίτ που θα ξεθεμελιωθεί.  Αλλά η κατεδάφιση της ελληνική πολιτικής ελίτ δεν είναι αρνητικό. Είναι ευλογία Θεού... και όσο ποιο γρήγορα απαλλαγεί ο λαός από αυτό τόσο οι ελπίδες του για μια καλύτερη ζωή για όλους μας θα αυξηθούν.

Ας χρησιμοποιήσουμε το χρήμα που δεν θα πληρωθεί από την στάση πληρωμών για εσωτερική ανάπτυξη της οικονομίας. 

Χίλιες φορές προτιμότερη η πτώχευση του κράτους, παρά πτώχευση του Έθνους και των πολιτών. Χίλιες φορές "εκτός αγορών" και με δικό μας νόμισμα, παρά αυτός ο αργός θάνατος του Έθνους και η αποδόμηση της κοινωνίας.


ΕΜΕΙΣ για ένα πράγμα θα αγωνιστούμε και υποσχόμαστε ότι «Δεν θα δώσουμε τη ΕΛΛΑΔΑ σε εκείνους, που θέλουν να τη διαλύσουν και δίνουν απραγματοποίητες υποσχέσεις»

Προσοχή δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εμφύλιο πολεμικές καταστάσεις που θα διασπάσουν την χώρα και θα τη κάνουν ακόμα ποιο εύκολη λία για τους εχθρούς μας

Σχόλια