ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΑ ΠΕΡΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ Ή ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΥΛΗΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΗ

Όποιος έχει βάλει το χέρι στο πουγκί δεν είναι πατριώτης αλλά προδότης και κλέφτης για να τελειώνουμε. Και έλληνες όταν λέμε όχι λέμε ΟΧΙ με περηφάνια και χωρίς φόβο και όπου πάει μέχρι τέλους.

Η μόνη πατριωτική κίνηση που εκφράζει όλους τους Έλληνες, δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς είναι: Έξω απ' την Ε.Ε και την ευρωζώνη ΤΩΡΑ γιατί δεν θέλουμε και δεν πρέπει να ανήκουμε σε μια νέα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.

Έλληνες σήμερα η παγκόσμια οικονομική ελίτ είναι στο δρόμο για την κατάργηση ακόμα και της εικονικής δημοκρατίας των κόμματων (που αν το ψάξετε αυτοί τα δημιούργησαν στις βασική τους ιδεολογία) μέσω της οικονομικής σκλαβιάς. Εμείς λέμε και πιστεύουμε ότι η μονή πραγματική δημοκρατία είναι η δημοκρατία των πολιτών της αρχαίας Αθηνάς και προς σε εκείνο το δρόμο πρέπει να βαδίζουμε ξανά όλοι οι έλληνες.

Στην Ελλάδα ήρθε η ώρα να περάσουμε από το δόγμα του ΣΟΚ της οικονομικής τρομοκρατίας των λαών στο νέο δόγμα - ΣΟΚ της αληθινής δημοκρατίας όπου η ψευδός αληθοφανή λογική των εικονικών - οικονομικών αριθμών θα αντικατασταθεί από την επιλογή των λαών στον τρόπο που αυτοί θέλουν να ζήσουν.

Έλληνες ότι σας λένε για τη δραχμή και το ευρώ είναι παραμύθια. Η μονή αλήθεια είναι ότι η εδώ πολιτική – οικονομική ελίτ μας έβαλαν στο ευρώ για να βγάλουν νόμιμα τα κλεμμένα έξω σε συνεννόηση με τους γερμανούς και άλλους, άλλωστε στις τραπέζες τους δεν πήγαν τα κλεμμένα.

Με την δραχμή θα είναι πολύ δύσκολο να βγει έξω το χρήμα και μιας και οι τράπεζες δεν θα είναι πια ασφαλής τόπος φύλαξης όλο το χρήμα νόμιμο ή παράνομο θα επενδύεται όπως και παλιά στα ακίνητα και άλλες αναπτυξιακές επενδύσεις. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

«Η Ελλάδα, για να σωθεί, πρέπει να εξέλθει κατεπειγόντως από την ευρωζώνη. Αλλά, η έξοδός της εμποδίζεται από τους ιθύνοντες της Ευρώπης, για να μην τεθεί σε κίνδυνο το ευρώ»

Έλληνες να μην ξεχνάμε και αυτό δεν δώσαμε αγώνες 200 ετών σαν έθνος για να είμαστε ελεύθεροι, δεν φύγαμε από την επί 400 χρόνια Οθωμανική σκλαβιά για να αποθάνουμε κάτω από την νεοναζιστική γερμανική σκλαβιά.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ - ΞΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ

 Σήμερα ζούμε  στην εποχή των πνευματικών και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. Υπάρχουν παντού εταιρείες που κατέχουν το trademark κάποιου προϊόντος όπως αναψυκτικά καφέδες ποτά τσιγάρα μουσική ταινίες και τόσα άλλα.

Τα προϊόντα αυτά πωλούνται ευρέως στην παγκόσμια αγορά αποδίδοντας το μεγάλο μέρος των εσόδων στον κάτοχο του trademark και ένα μικρό ποσοστό στους επιμέρους μεταπωλητές που έχουν "νοικιάσει" τη χρήση του trademark.

Στα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης φιλοξενούνται  αγάλματα  και άλλοι θησαυροί της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι από τις κύριες πηγές επισκεψιμότητας για εκατοντάδες χρόνια στα μουσεία αυτά και  αποφέρουν τεράστια έσοδα  και σε μας απολύτως τίποτα. Είναι ολοφάνερο ότι δικαιούμαστε ποσοστό επί των εισπράξεων.


ΟΛΑ τα αρχαία που βρίσκονται σε αυτά τα μουσεία την ελληνικότητα των οποίων δεν μπορεί να αμφισβήτηση κανείς έχουν φύγει από την Ελλάδα είτε με καθαρή κλοπή είτε κάτω από αδιευκρίνιστες και σκοτεινές διαδικασίες, πολλές φορές μάλιστα καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τα μνημεία όπως στην περίπτωση των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Ζητάμε:
  1. Την προσφυγή της χώρας μας σε ειδικά δικαστήρια ώστε αυτά να επιστραφούν στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε.
  2. Την άμεση απόδοση ποσοστού επί των εισπράξεων για όλα αυτά τα χρόνια το οποίο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο έστω κι αν είναι ένα 20% του εισιτηρίου μέχρι τα ειδικά δικαστήρια να αποφασίσουν τελικά για την επιστροφή όλων των αρχαίων στην Ελλάδα.
  3. Να συσταθεί επιτροπή νομικών ιστορικών και αρχαιολόγων με κύρια ΑΠΟΣΤΟΛΗ  να προετοιμάσει όσων δυνατών καλυτέρα τις προσφυγές.
  4. Το παραπάνω ποσοστό (20%) να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βιομηχανικές επενδύσεις ή ακόμα και για την εθνική άμυνα ή σε άλλους τομείς
Είναι  καιρός να καταλάβουμε ότι έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και πρέπει δυναμικά να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να δείξουμε στους πολίτες των άλλων κρατών που βομβαρδίζονται προπαγανδιστικά από τα μέσα ενημέρωσης των χωρών τους ποιος ή ποιοι είναι οι πραγματικοί κλεφτές!!! Και να ωφεληθούμε και οικονομικά από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου